Mireille Gram met haar tweelingdochters.
Volledig scherm
PREMIUM
Mireille Gram met haar tweelingdochters. © rv

Miljonairsdochter Mireille Gram stuurde 500 sms’en naar dochter die ze ooit wilde doden

De 57-jarige Mireille Gram, enige dochter van zakenman Tony Gram, wordt vervolgd voor belaging van haar ex-man, diens nieuwe partner en haar eigen tweelingdochters. Het openbaar ministerie vraagt 30 maanden celstraf, want sinds haar veroordeling voor poging moord op de tweeling, moest Mireille Gram een contactverbod naleven. Advocaat Walter Damen schetste hoe Mireille Gram van de ooit zo trotse vrouw afgleed tot een slonzige psychiatrische patiënte.

  1. Drugsuithaling loopt niet zoals gepland, even later vindt er wilde schietpartij plaats in hartje Antwerpen: “Zes keer geschoten, maar telkens in de lucht”
    PREMIUM

    Drugsuitha­ling loopt niet zoals gepland, even later vindt er wilde schietpar­tij plaats in hartje Antwerpen: “Zes keer geschoten, maar telkens in de lucht”

    Het Openbaar Ministerie heeft woensdag zes jaar cel gevorderd tegen drie mannen die vorige zomer betrokken waren bij een schietpartij op het Astridplein in hartje Antwerpen. Aanleiding zou een fout gelopen uithaling in het drugsmilieu zijn geweest. Bij het incident, dat als een moordpoging werd gekwalificeerd, raakte niemand gewond. “Ja, mijn cliënt heeft geschoten, maar hij wou enkel dat ze hem met rust lieten.”
    Antwerpen