Tony Gram is in Antwerpen vooral bekend als de man achter de tassenmerken Kipling en Delsey.
Volledig scherm
PREMIUM
Tony Gram is in Antwerpen vooral bekend als de man achter de tassenmerken Kipling en Delsey. © Foto BELGA

Miljonairs meegesleept in witwasdossier met roze diamant, cocaïne en schip vol wapens

Een dossier met ladingen cocaïne, een peperdure roze diamant, een zeeschip vol oorlogswapens, een verborgen kluis en zelfs een geheime ontmoeting met Colombiaanse terroristen kan twee zakenmannen zuur opbreken. Tony Gram, eigenaar van de merken Kipling en Delsey, en Serge Muller, vroeger een van de bekendste Antwerpse diamantairs, riskeren celstraffen tot 7 jaar omdat zij volgens de procureur crimineel geld hielpen witwassen. 

 1. Antwerps academiejaar succesvol ingezet met digitaal openingsfestival: “Activiteiten zullen coronaproof doorgaan”

  Antwerps academie­jaar succesvol ingezet met digitaal openings­fes­ti­val: “Activitei­ten zullen corona­proof door­gaan”

  Maandag werd het academiejaar in Antwerpen traditiegetrouw ingezet met het studentenfestival Students On Stage. Wegens de coronacrisis organiseerde Unifac, de overkoepelende studentenvereniging, het evenement via een livestream. Die dag werd ook het nieuwe VUAS-platform gelanceerd om het studentenleven virtueel levendig te houden. Alle studentenclubs zullen dit jaar volop inzetten op coronaveilige activiteiten.
 2. Antwerpse procureur bedolven onder drugszaken: 1.300 dossiers in onderzoek

  Antwerpse procureur bedolven onder drugszaken: 1.300 dossiers in onderzoek

  Op dit moment zijn er bij de politie en het Antwerpse parket 1.300 drugsdossiers in onderzoek. Elke maand brengt de procureur een honderdtal afgewerkte zaken voor de rechter in eerste aanleg. Het hof van beroep behandelt tot eind dit jaar nog 160 zware drugszaken. De Antwerpse gemeenteraadsleden kregen in de Veiligheidscommissie van procureur Franky De Keyzer en politiebaas Yve Driesen een zicht op de enorme werklast die de “War on Drugs” met zich meebrengt.
 3. Britt Thielemans en Sarah Coppens (Interfreight Antwerp Volley Team) krijgen afscheidswedstrijd: “Jaren in Antwerpen waren fantastisch”

  Britt Thielemans en Sarah Coppens (Interf­reight Antwerp Volley Team) krijgen afscheids­wed­strijd: “Jaren in Antwerpen waren fantas­tisch”

  Zeven maart: de laatste wedstrijd van de vrouwen van Interfreight Antwerp Volley Team tegen Tchalou. Afgesloten met een vlotte overwinning van de Antwerpse meisjes. Niemand besefte toen dat dit het einde zou betekenen van de vorige volleybalcompetitie. Alle deuren gingen dicht, ook die van de Arenahal in Deurne. Het jaar 2020 zou nooit meer hetzelfde zijn.