District Wilrijk
Volledig scherm
© District Wilrijk

‘Midzomernachtdroom’ van Shakespeare komt tot leven in het Steytelinckpark

WilrijkTheaterliefhebbers wenden zich in september best naar het Wilrijkse Steytelinckpark. Daar vindt onder leiding van de Compagnie Lodewijk/Louis de theaterproductie ‘Midzomernachtsdroom’ plaats. Het stuk is een persiflage op Shakespeares bekendste protagonisten Romeo En Julia.

 1. Districtsburgemeester verontschuldigt zich tijdens evenement om slachtoffers WOII te herdenken
  Antwerpen

  Districts­bur­ge­mees­ter veront­schul­digt zich tijdens evenement om slachtof­fers WOII te herdenken

  Burgerinitiatief ‘Struikelstenen in Deurne’ legde het voorbije weekend 20 struikelstenen voor de woningen van gedeporteerden tijdens WO2. Ter gelegenheid van de dag verontschuldigde districtsburgemeester Tjerk Sekeris zich voor het gebrek aan respect van het district bij de herdenking van een razzianacht. “Het ging die dag te veel over de heroïsche daden van ons politiekorps en te weinig over de echte slachtoffers van deze gruweldaad.”
 2. Luc Van der Kelen blikt vooruit naar WK wielrennen: “Mama was zot van Rik Van Looy. Helaas voor haar was hij al getrouwd”
  Column

  Luc Van der Kelen blikt vooruit naar WK wielrennen: “Mama was zot van Rik Van Looy. Helaas voor haar was hij al getrouwd”

  Van De Panne tot in Lanaken is Vlaanderen wielergek. De meeste Vlamingen hebben de liefde voor de fiets van thuis meegekregen. Ik herinner me uit mijn kinderjaren dat we in de grote vakantie steevast ‘ronde van Frankrijk’ speelden, waarbij de trap naar de slaapkamers op de verdieping fungeerde als ‘berg’. Aankomsten voor klimmers boven op een berg waren niet zo talrijk als nu in de Vuelta, vandaar dat een grote Ronde winnen bij ons thuis voor iedereen kon, ook voor de niet-klimmers.