Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van Hertog Jan at Botanic, de luxezaak die zich bevindt in het pas geopende hotel The Botanic Sanctuary, vlakbij de kruidtuin in hartje Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gert De Mangeleer en Joachim Boudens van Hertog Jan at Botanic, de luxezaak die zich bevindt in het pas geopende hotel The Botanic Sanctuary, vlakbij de kruidtuin in hartje Antwerpen. © Pieter D'Hoop

Michelin is Antwerpen goed gezind: opnieuw drie sterren voor Zilte, Hertog Jan krijgt er meteen twee

AntwerpenMichelin was gul voor de stad Antwerpen. Zilte van Viki Geunes telt opnieuw drie sterren en nieuwkomer Hertog Jan van Gert De Mangeleer kreeg er in één klap twee. De culinaire gids bekroont ook drie nieuwe Antwerpse restaurants met één ster: Fine Fleur, Nebo en DIM Dining.

  1. Autistische jongeman mag na drie weken isolatie gevangenis verlaten: “Eindelijk werd onze stem gehoord”
    Antwerpen/Hoboken

    Autisti­sche jongeman mag na drie weken isolatie gevangenis verlaten: “Eindelijk werd onze stem gehoord”

    De 25-jarige Sohaib Ahalit mag na drie weken eenzame opsluiting de gevangenis van de Begijnenstraat in Antwerpen verlaten. Hij zal met een elektronische enkelband worden opgenomen in een zorginstelling. Sohaib heeft een mentale beperking en heeft gedragsproblemen. De oplossing komt er nadat zijn familie had geprotesteerd tegen de ‘middeleeuwse toestanden’ waarin Sohaib was opgesloten.