Volledig scherm
De kersttram vertrekt in De Panne © TTO Noordzee

Met de historische kersttram naar ‘t Stad

Op een originele manier naar de kerstmarkt in Antwerpen? Dat kan zaterdag 14 december met de kersttram van het Vlaams Tram- en Autobusmuseum.

De historische kersttram zal zaterdag weer uitrijden, via de route Groenplaats - Bolivarplaats - P+R Luchtbal - Nationale Bank - Groenplaats. De tram vertrekt aan de Groenplaats om 13.30 uur en 15.10 uur, en aan P+R Luchtbal om 14.30 uur en 16.10 uur. Om 16.50 uur vertrekt de kersttram terug naar Berchem Station. Je kan op- en afstappen aan alle grote haltes onderweg. De ritten zijn gratis, mits een vrije bijdrage.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse Chinezen vieren belangrijkste feestdag maar zitten met gedachten bij landgenoten in China en het coronavirus

    Antwerpse Chinezen vieren belangrijk­ste feestdag maar zitten met gedachten bij landgeno­ten in China en het coronavi­rus

    Overal ter wereld vieren Chinezen op 25 januari het Chinese nieuwjaar. Met de traditionele drakendans en heel wat tromgeroffel en vele knallen wordt het jaar van de Rat gevierd. Ook in de Chinese wijk in Antwerpen was dat het geval. Nieuwjaar is voor de Chinese gemeenschap het belangrijkste feest van het jaar maar dat feest wordt deze keer toch wat overschaduwt door het coronavirus.