De plant van Eurochem is gevestigd op de site van het chemische bedrijf BASF.
Volledig scherm
De plant van Eurochem is gevestigd op de site van het chemische bedrijf BASF. © rr

Meststoffenproducent EuroChem in Antwerpse haven krijgt toestemming om productie volledig te hervatten

AntwerpenMeststoffenproducent EuroChem kan, door een beslissing van de federale overheid, spoedig alle activiteiten hervatten. Dat werd dinsdag aan de ondernemingsraad van EuroChem meegedeeld. Soortgelijke goedkeuringen zijn eerder verleend aan EuroChem in Duitsland en Zwitserland, waar het moederbedrijf is gevestigd.

  1. Na moeilijke jeugd haalt Simon (26) alles uit de kast om zesdejaars avond van hun leven te bezorgen: “Jongeren verdienen een memorabel einde van hun tijd op de middelbare school”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Na moeilijke jeugd haalt Simon (26) alles uit de kast om zesdejaars avond van hun leven te bezorgen: “Jongeren verdienen een memorabel einde van hun tijd op de middelbare school”

    Een middelbaar diploma heeft hij niet op zak, al weerhoudt dat Simon Ooms (26) niet om zich feest na feest opnieuw te ontpoppen als heus ondernemer. Na zijn succesvol 100 dagen festijn in april verzamelen 2.500 zesdejaars zich vrijdag opnieuw in Ikon om het einde van hun middelbare schoolcarrière te vieren. Een periode die hij door een moeilijke thuissituatie het liefst zelf vergeet, maar een plaats heeft kunnen geven: “Ik had door een gebrek aan opvoeding een totaal verkeerd beeld van de maatschappij, maar dat heb ik overwonnen.”