Volledig scherm
Vorig jaar won Timothy Dupont de Schaal Sels. © GOYVAERTS/GMAX Agency

Merksem maakt zich op voor Schaal Sels en Stroboerenmarkt

De 94ste editie van de wielerwedstrijd Schaal Sels vindt op 25 augustus plaats in Merksem, Schoten en Deurne. Met de start en aankomst op de Bredabaan én de traditionele Stroboerenmarkt, wordt het een dag vol ambiance.

De wedstrijd behoort tot de Belgische en Europese topkoersen. De start wordt om 11 uur gegeven op de Bredabaan, en daar komt de koers rond 16 uur ook aan.

Vanaf 2019 maakt Schaal Sels Merksem deel uit van de Bingoal Cycling Cup. Deze Beker van België omvat acht wielerwedstrijden van hetzelfde niveau, die live worden uitgezonden op Sporza en Eurosport.

Traditiegetrouw kan je op de dag van de Schaal Sels van 9 tot 18 uur ook kuieren over de gezellige Stroboerenmarkt. Dit jaar is de markt extra groot. Op de website www.karakterkoesen.be en de website van Slim Naar Antwerpen vindt u alle nodige info in verband met het parcours, de doorkomsttijden en de nodige mobiliteitsmaatregelen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Stad Antwerpen en gerechtsdeurwaarders binden samen de strijd aan tegen overmatige schuldenlast

    Stad Antwerpen en gerechts­deur­waar­ders binden samen de strijd aan tegen overmatige schulden­last

    In samenspraak met de stad ontwikkelde gerechtsdeurwaarder Modero het platform ‘One’. Dit platform bundelt de gekende schulden van klanten met structurele financiële problemen in één dossier. De klant krijgt één contactpersoon en één aangepast traject met één maandelijkse afbetaling. Doordat sneller wordt ingegrepen, moeten extra kosten vermeden worden en kan sneller gestart worden met de afbetaling van de schulden.
  2. Sascha (25) begint ecologische ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Sascha (25) begint ecologi­sche ‘wasservice’ The Laundry Hunter: “De was en de strijk doen is voor niemand plezant, maar daar heb ik de oplossing voor”

    Van een carrièreswitch gesproken: naast zijn job bij een begrafenisondernemer startte Sascha (25) Goldstein uit Mortsel vorige week met zijn eigen 'wasservice’ The Laundry Hunter. De start-up zorgt ervoor dat de was en strijk bij mensen thuis met een bakfiets wordt opgehaald, en gewassen en gestreken terug wordt bezorgd. “Dit past perfect in het plaatje van de e-commerce die zo gangbaar is vandaag de dag.”