Tekening van verdachte Erroll van M. zoals hij maandag in de rechtszaal verscheen. Hij is volgens het openbaar ministerie betrokken bij de moord op zakenman Stefaan B.
Volledig scherm
PREMIUM
Tekening van verdachte Erroll van M. zoals hij maandag in de rechtszaal verscheen. Hij is volgens het openbaar ministerie betrokken bij de moord op zakenman Stefaan B. © ANP

Megaproces tegen Nederlandse motorbende die Brasschaatse zakenman om het leven bracht, start op 30 augustus

Het proces tegen de Nederlandse motorbende Caloh Wagoh start op 30 augustus. Het wordt een megaproces dat maanden zal duren. Motorbende Caloh Wagoh wordt verdacht van vijf moorden, waaronder de moord op de Brasschaatse zakenman Stefaan B. op 21 september 2017 in Spijkenisse. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.