Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Foto Photo News

Meeste stadsdiensten gesloten op feestdag 15 augustus

AntwerpenOp zondag 15 augustus is het Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart. Op deze feestdag geldt een aangepaste regeling voor de bereikbaarheid van de stadsdiensten. 

 1. Trouwste Antwerp-fans nú al paraat op Grote Markt: “Hele dag vastgeroest op dit terras om onze helden van op de eerste rij te kunnen zien”
  ANTWERP KAMPIOEN

  Trouwste Ant­werp-fans nú al paraat op Grote Markt: “Hele dag vastge­roest op dit terras om onze helden van op de eerste rij te kunnen zien”

  De kampioenen van Royal Antwerp vertoeven momenteel nog in Deurne voor een eerste officiële huldiging maar op de Grote Markt in Antwerpen zitten al vier rood-witte truitjes in volle spanning te wachten op hun helden, die vanavond in alle glorie ontvangen worden op het stadhuis. “Ik heb mijn personeel gisterenavond nog verlof gegeven vandaag, wegens ‘onvoorziene’ omstandigheden.”
  Antwerpen
 2. Wildplasser blijkt geseind als gevluchte gevangene: “Plasje leverde ritje naar de gevangenis op”

  Wildplas­ser blijkt geseind als gevluchte gevangene: “Plasje leverde ritje naar de gevangenis op”

  Een actie tegen verschillende vormen van overlast in Antwerpen-Noord is zuur uitgedraaid voor een wildplasser. Het wijkteam Brederode van de Politie Antwerpen een man op die tegen een boom urineerde in het Hof van Leysen. Deze bleek geseind als ontvluchte gevangene. “Zijn plasje leverde hem een rit op naar de gevangenis, waar hopelijk wel een toilet beschikbaar is”, aldus de politie.
  Antwerpen