Imade Annouri (Groen) klaagt het gebrek aan vooruitgang aan om voor voldoende tramstelplaatsen te zorgen in Antwerpen. 
Nu er van de allernieuwste tram Stadslijner al 24 zijn geleverd, wordt het capaciteitstekort nog acuter.
Volledig scherm
Imade Annouri (Groen) klaagt het gebrek aan vooruitgang aan om voor voldoende tramstelplaatsen te zorgen in Antwerpen. Nu er van de allernieuwste tram Stadslijner al 24 zijn geleverd, wordt het capaciteitstekort nog acuter. © Photo News / Klaas De Scheirder

Meer moderne trams in Antwerpen, maar stelplaatsen volgen niet: “Elke avond soort van Tetris-spelletje om ze te stallen”

Waar blijven de beloofde extra stelplaatsen voor de Antwerpse trams? Dat vraagt Vlaams parlementslid Imade Annouri (Groen) zich af. Het antwoord dat hij kreeg van Vlaams minister Lydia Peeters (Open Vld) is niet opbeurend. “Er is nog geen concreet plan, laat staan een schop in de grond”, stelt Groen.

 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.
 2. Gratis burger-menu verorberen? Nieuwe Burger King in Wilrijk test of systeem crasht bij massaal bestellen

  Gratis bur­ger-me­nu verorberen? Nieuwe Burger King in Wilrijk test of systeem crasht bij massaal bestellen

  Na de zoektocht naar veertig nieuwe personeelsleden is het Wilrijkse filiaal van de Amerikaanse fastfoodketen Burger King - dat dinsdag opent - nu ook op zoek naar driehonderd vrijwilligers om te testen of de bestelzuilen het begeven als er op hetzelfde moment massaal besteld wordt. Ook wil het restaurant testen of het personeel stressbestendig genoeg is in zo’n hectische toestand. De vrijwilligers krijgen hun maaltijd uiteraard gratis aangeboden.
  Wilrijk