Vincent Van Steen van apotheek Broeckx in Antwerpen.
Volledig scherm
Vincent Van Steen van apotheek Broeckx in Antwerpen. © Annelin Marien

Meer mensen halen mondmasker op in apotheek

Vanaf vandaag, zaterdag 11 juli, is iedereen verplicht om een mondmasker te dragen in onder andere winkels, bioscopen, bibliotheken, theaters en gebedshuizen. Sinds dat op donderdagavond bekend werd gemaakt, kwamen veel mensen die hun mondmasker van de stad Antwerpen nog niet kwamen ophalen dat vrijdag en zaterdag wel doen.

  1. Cafégangers en passanten opgeschrokken door gelost schot op Grote Markt: “Hij liet zijn pistool vallen in zijn klungelige vlucht, tot twee maal toe”
    PREMIUM

    Cafégan­gers en passanten opgeschrok­ken door gelost schot op Grote Markt: “Hij liet zijn pistool vallen in zijn klungelige vlucht, tot twee maal toe”

    Veel commotie vrijdagavond op de Grote Markt in Antwerpen door een schietincident. De politie kon drie verdachten arresteren en benadrukt dat er geen slachtoffer viel. Honderden getuigen van het voorval konden de vlucht van het trio reconstrueren. “Eerst viel dat schot, en dan kwamen ze naar buiten, op hun dooie gemak, nog wat staan keuvelen in afwachting van de politie.”