Volledig scherm
Max Meijer © Facebookpagina Amy Meijer

Max Meijer (23) uit Ossendrecht sinds zondagochtend vermist: familie maakt zich zorgen en flyert in Antwerpen

OSSENDRECHT - De 23-jarige Max Meijer uit Ossendrecht is sinds zondagochtend vermist. ,,Max werd voor het laatst gezien bij pitazaak ‘Kababu’ in de Schippersstraat”, vertelt zus Amy. ,,Hij was een nachtje gaan stappen in Antwerpen met een vriend.” Amy maakt zich grote zorgen om haar broer en deelt zijn foto op Facebook.

Sinds zondagochtend 6 uur is er niks meer van hem vernomen. ,,Zijn auto is blijven staan en ook zijn rugzak met kleding voor het weekend zat er nog in”, vertelt zus Amy. Maandagochtend kwam Max niet opdagen op zijn werk. ,,De politie is bezig met het opstellen van een opsporingsbericht.”

De twee vrienden raakten elkaar ‘s ochtends kwijt in het Schipperskwartier in Antwerpen nadat ze een pita aten bij ‘Kababu’ in de Schippersstraat. ,,Ze hadden afgesproken op elkaar te wachten bij de auto van Max als ze elkaar kwijt zouden raken. Zijn vriend heeft er twee uur gewacht, maar hij kwam niet opdagen. Uiteindelijk heeft zijn vriend een taxi naar huis genomen", zegt Amy. 

Flyeren

De tantes van Max en Amy gaan dinsdagmiddag op pad om in de buurt waar Max voor het laatst gezien is rond te vragen en te flyeren. 

Wie meer informatie heeft over Max kan contact opnemen met de politie of contact opnemen door Amy Meijer een privébericht op Facebook te sturen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement