Man rijdt met elektrische step door Kennedytunnel

ANTWERPENIn de nacht van vrijdag op zaterdag reed een man met een elektrische step door de Kennedytunnel richting Antwerpen. Waarom de man besloot om rond 2.30 uur het levensgevaarlijke manoeuvre uit te voeren, is niet duidelijk. De Federale wegpolitie zegt niet op de hoogte te zijn van het voorval.

 1. Verdachten van drugsmoord op Antwerpse havenbaas pakken proces luchtig op: “Die getuige is niet lekker bij zijn hoofd”
  PREMIUM
  Antwerpen/Amsterdam

  Verdachten van drugsmoord op Antwerpse havenbaas pakken proces luchtig op: “Die getuige is niet lekker bij zijn hoofd”

  Keylow, Jack, Snow en Marcano, vier leden van de Nederlandse motorbende Caloh Wagoh, lijken er gerust in. De officier van justitie staat niet sterk om hen de liquidatie van de Antwerpse zakenman Stefaan Bogaerts aan te wrijven. Stefaan Bogaerts die een containerfirma had in de Antwerpse haven, werd in 2017 met vijf kogels afgemaakt. Dit is één van de moorden die Caloh Wagoh zou hebben uitgevoerd in opdracht van de Nederlandse drugsmaffia.
 2. Sluikstorters laten het blikjes ‘regenen’ in de Suikerrui
  Antwerpen/Berchem

  Sluikstor­ters laten het blikjes ‘regenen’ in de Suikerrui

  In Antwerpen kreeg de politie vrijdagavond een melding dat het lege blikjes regende. Meer specifiek bleek dat een aantal jongeren in de Suikerrui hun drankafval van een hoger gelegen verdieping naar beneden aan het gooien waren. De vier betrokkenen, die kennelijk een Airbnb-appartement hadden gehuurd, gaven na enig aarzelen hun sluikstort wel toe. Uiteindelijk hebben ze zelfs hun eigen rommel opgeruimd. Wel moesten ze van de eigenaar van het appartement onmiddellijk vertrekken en kregen ze elk een GAS-boete om mee naar huis te nemen.