Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Klaas De Scheirder

Man met groot keukenmes gevat op tramtoestel uit Merksem: “Hij stak het tussen de deuren om ervoor te zorgen dat ze weer open gingen”

Antwerpen/MerksemDe Antwerpse politie heeft vorige week donderdag een man gearresteerd die voor consternatie had gezorgd op een tramtoestel. Toen hij in Merksem wilde opstappen, maar de deuren vlak voor zijn neus sloten, schoof hij een groot keukenmes tussen de deuren om hen weer open te krijgen. Enkele van de passagiers werden bang bij het zien van het mes en belde de politie.

  1. “Personeel ZNA verdient echt wel dat extraatje”: vakbond ACV blijft bij stad aandringen op beloning bovenop federale consumptiecheques
    Antwerpen

    “Personeel ZNA verdient echt wel dat extraatje”: vakbond ACV blijft bij stad aandringen op beloning bovenop federale consumptie­che­ques

    Christelijke vakbond ACV gaat voor het personeel van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) blijven aandringen op een extra beloning. Voormalig schepen Fons Duchateau had deze belofte na de eerste coronagolf gedaan, maar de stad loste die nooit in. Daar wijst men op een fiscale onverenigbaarheid van verschillende premies van diverse overheden.