Het materiaal van de gearresteerde verdachten werd in beslag genomen.
Volledig scherm
Het materiaal van de gearresteerde verdachten werd in beslag genomen. © Politiezone Antwerpen

Man met enkelband verkoopt drugs aan minderjarige

AntwerpenDe politie heeft het voorbije weekend ingezet op drugsoverlast in verschillende wijken van Antwerpen. In het centrum werden drie vermoedelijke dealers gearresteerd. Een van hen probeerde te vluchten, maar werd al snel gevat door de politie.

 1. ZNA wil stress bij huidkankerpatiënten verminderen door gezelliger dokterskabinet en gezamenlijke raadpleging
  Antwerpen

  ZNA wil stress bij huidkanker­pa­tiën­ten verminde­ren door gezelliger dokterska­bi­net en gezamenlij­ke raadple­ging

  Een gezamenlijke consultatie met de oncoloog en plastisch chirurg, bloedafname thuis de dag vóór de immunotherapie, werkplekken in de wachtruimte en een warmer ingericht dokterskabinet: dat zijn vier nieuwigheden voor melanoompatiënten van het oncologieteam bij ZNA. Hiermee wil ZNA bij nieuwe patiënten met deze agressieve vorm van huidkanker stress en onzekerheid verminderen, en tijdverlies wegnemen. “Dat is niet enkel oncologisch belangrijk, maar helpt ook voor de gemoedsrust van de patiënt”, aldus dr. Nathalie Blockx.
 2. 21-jarige moordverdachte riskeert ook celstraf voor ontvoering van minderjarige: “Jonas V. en een kompaan sleurden die jongen in de auto”
  PREMIUM
  Antwerpen/Essen

  21-jarige moordver­dach­te riskeert ook celstraf voor ontvoering van minderjari­ge: “Jonas V. en een kompaan sleurden die jongen in de auto”

  De 21-jarige Jonas V., die ook voor assisen verschijnt voor het doodschieten van de partner van zijn moeder, hangt nu al 14 maanden cel boven het hoofd voor de ontvoering van een 14-jarige jongen uit Essen. Die feiten zouden amper twee weken voor de schietpartij gebeurd zijn. Nadat de smartphone van Jonas V.’s jongere broer verdwenen bleek, sleurden de twintiger en een kompaan volgens het parket de tiener tegen zijn wil in de auto. De verdediging betwist dat en maakte in één beweging ook een korte karakterschets van Jonas V. “Hij heeft een moeilijke jeugd gekend.”