De Binnensingel was in de richting van het Zuid een tijdje afgesloten om het werk van de hulpdiensten makkelijker te maken.
Volledig scherm
De Binnensingel was in de richting van het Zuid een tijdje afgesloten om het werk van de hulpdiensten makkelijker te maken. © Marc De Roeck

Man in levensgevaar naar ziekenhuis na aanrijding met zware vrachtwagen: Binnensingel ondertussen weer open

AntwerpenOp de Binnensingel ter hoogte van de Uitbreidingstraat is vanmiddag een man onder een zware vrachtwagen terechtgekomen. Dat bevestigt de Antwerpse politie. Het slachtoffer is in levensgevaar afgevoerd naar het ziekenhuis. De Singel werd vanaf het begin van de Uitbreidingstraat richting het Zuid een tijdje afgesloten om het de hulpdiensten makkelijker te maken, maar de baan is nu weer vrij.

  1. Bob Cools (87) heeft zijn memoires klaar: “Ik heb de ‘blauwe’ Janssens nooit het woord socialist horen gebruiken”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Bob Cools (87) heeft zijn memoires klaar: “Ik heb de ‘blauwe’ Janssens nooit het woord socialist horen gebruiken”

    Leven en werk van Bob Cools: ga er gerust even voor zitten. Dertig jaar lang bouwde hij in Antwerpen aan zijn socialistische visie op stadsontwikkeling. Voor zijn memoires heeft hij de wereld laten wachten tot zijn 87ste. Niet erg, want ook nu is hij nog scherp én “onvermoeibaar verontwaardigd”, zoals Tatjana Scheck (Antwerpse voorzitster van Vooruit), raak omschrijft. Voor een voordracht over Lenin of econoom John Maynard Keynes mag je hem altijd bellen. Over Patrick Janssens liever niet.