De labiele man werd voor zijn eigen veiligheid geboeid afgevoerd met een ambulance.
Volledig scherm
De labiele man werd voor zijn eigen veiligheid geboeid afgevoerd met een ambulance. © © Bart Leye

Man die woning dreigt op te blazen overmeesterd en opgepakt

Een bewoner van de Van Immerseelstraat die dreigde zijn woning op te blazen, is woensdagmiddag rond 17 uur  door de politie overmeesterd. De man had in een telefoontje met de politie ermee gedreigd de gaskraan in zijn appartement open te draaien. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”