Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Man die ex belaagde en afperste voor 300.000 euro krijgt opschorting met voorwaarden: contactverbod en behandeling voor alcoholverslaving

AntwerpenPeter V. (55), die zijn ex na het einde van hun relatie begon te stalken en honderden dreigende en beledigende berichtjes stuurde, heeft van de rechtbank de gunst van opschorting gekregen. Zijn schuld wordt dus erkend, maar hij krijgt geen straf opgelegd. Ook zal hij aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. “De beklaagde kan moeilijk omgaan met een relatiebreuk of andere lastige situatie. En dan grijpt hij vaak naar alcohol.”

  1. Rusthuizen schakelen over op pen en papier na massale cyberaanval op Antwerpse stadsdiensten
    Antwerpen

    Rusthuizen schakelen over op pen en papier na massale cyberaan­val op Antwerpse stadsdien­sten

    Onbekenden hebben in de nacht van 5 op 6 december servers van Digipolis, de IT-partner van de stad Antwerpen gehackt. Daardoor raakten tal van stadsdiensten in de problemen. Afspraken maken bij de dienst bevolking, in het containerpark of bij de politie is voorlopig onmogelijk. Ook het stedelijk onderwijs en de woonzorgcentra van het Zorgbedrijf werden getroffen. Het Antwerpse parket is een opsporingsonderzoek gestart naar de nooit eerder geziene cyberaanval.