Volledig scherm
Vlinderpaleis © Klaas De Scheirder

Man bevredigt zich aan de kassa van de supermarkt: 12 maanden cel geëist

Het Antwerpse parket vervolgt een man voor openbare zedenschennis en weerspannigheid tegenover de politie. Mohamed A. had aan de kassa van een supermarkt in Ekeren zijn broek afgestoken en was zichzelf daarna beginnen te bevredigingen. Bij zijn arrestatie verzette hij zich hevig.

De feiten dateren van 14 oktober 2018. Mohamed A. kwam die dag de Carrefour op de Ekerseseteenweg binnen en viel er klanten lastig. Aan de kassa stak hij, in het bijzijn van een moeder en haar 2-jarige dochtertje, zijn broek af en begon zichzelf te bevredigen.

Medewerkers van de supermarkt grepen meteen in en hielden de man in bedwang tot de politie ter plaatse was. Bij zijn arrestatie verzette Mohamed A. zich hevig. Eenmaal in de combi begon hij wild in het rond te stampen, waardoor een van de agenten zijn voeten moest vast strippen.

De procureur vervolgt A., die al een ellenlang strafblad heeft, voor openbare zedenschennis en weerspannigheid. De man riskeert 12 maanden cel.

De verdediging pleitte een werkstraf. “Mijn cliënt was zwaar onder invloed toen hij de feiten pleegde. Hij vermoedt dat iemand iets in zijn drankje had gedaan.”

Vonnis op 13 december.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Mooi gebaar voor adoptiemama die tweede dochter gaat halen in Togo: Tatjana Beloy helpt met ‘closet sale’

  Mooi gebaar voor adoptiema­ma die tweede dochter gaat halen in Togo: Tatjana Beloy helpt met ‘closet sale’

  Een kind adopteren, kost je vaak jaren én ook nog eens veel centen. Je kunt dan elke steun goed gebruiken. De Brusselse Caroline Tourwé kan daar over meepraten. Ze vliegt in januari naar Togo om de 4,5 jaar oude Noa te gaan halen, zodat de ook al door haar geadopteerde Yaël (nu 6) een zusje krijgt. Presentatrice Tatyana Beloy organiseerde zaterdag een ‘closet sale’ om geld in het laatje te brengen.
 2. Bijna honderd fietsers zonder licht: politie deelt fietslampjes uit

  Bijna honderd fietsers zonder licht: politie deelt fietslamp­jes uit

  Verschillende wijkteams hebben een controleactie gehouden in de omgeving van het station, de Brederodestraat en het Centrum. Het viel de politie op hoeveel fietsers niet in orde waren met de fietsverlichting. “Gezien de donkere dagen vragen we daar extra aandacht voor”, zegt Sven Lommaert van de politie Antwerpen. “Wie geen verlichting had, werd gesensibiliseerd om daar in de toekomst wél aan te denken. Ze kregen geenboete. Om de fietsers te helpen, kregen ze een fietslichtje van de politie.”
 3. Zestien bestuurders leggen positieve ademtest af tijdens controleactie in de ochtend

  Zestien bestuur­ders leggen positieve ademtest af tijdens controleac­tie in de ochtend

  De politie Antwerpen heeft zaterdagmorgen op verschillende plaatsen controles gehouden. Zo werd er een controlepost opgezet aan de Oudeleeuwenrui, De Gerlachekaai en aan Rijnkaai. 222 voertuigen werden gecontroleerd en moesten een ademtest afleggen. Zestien bestuurders legden een positieve ademtest af. Acht bestuurders reden onder invloed van verdovende middelen en moesten hun rijbewijs voor 15 dagen inleveren. Twee bestuurders hadden geen rijbewijs bij.