Deze vijf meter lange tuintafel is één van de stukken die geveild werden. Ze ging de deur uit voor 1.200 euro.
Volledig scherm
Deze vijf meter lange tuintafel is één van de stukken die geveild werden. Ze ging de deur uit voor 1.200 euro. © BJS

Man betaalt 200 euro voor IKEA-bureaulamp van 20 euro bij veiling inboedel JJ House

ANTWERPENDe inboedel van het failliet verklaarde horecabedrijf van Sihame El Kaouakibi heeft 57.000 euro opgebracht via een online veiling. De meeste deelnemers van de veiling deden koopjes, maar één arme ziel bood tweehonderd euro voor een IKEA-lamp die zelfs nieuw maar twintig euro waard is.

 1. Omstreden Antwerpse goudfabriek naar de rechter na flyeractie Groen: “Pamflet bevat foute info”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Omstreden Antwerpse goudfa­briek naar de rechter na flyeractie Groen: “Pamflet bevat foute info”

  Het zit er bovenarms op tussen de Antwerpse goudraffinaderij Value Trading en de partij Groen. De goudfabriek stapt naar de rechtbank tegen flyers die werden verspreid door de Antwerpse afdeling van Groen. In die flyers wordt opgeroepen om een bezwaarschrift in te dienen tegen de nieuwe aanvraag van Value Trading voor een verlenging van zijn omgevingsvergunning. Value Trading beweert dat de documenten foutieve informatie bevatten.
 2. Onze man ontdekt het vernieuwd KMSKA samen met trotse Antwerpenaars: “Een dag voor de geschiedenisboeken”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze man ontdekt het vernieuwd KMSKA samen met trotse Antwerpe­naars: “Een dag voor de geschiede­nis­boe­ken”

  Balletdansers, acrobaten, een 120-koppig koor,… Voor de openingsceremonie van het vernieuwde Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) zijn kosten noch moeite gespaard. En terécht: met het vernieuwde KMSKA beschikt Antwerpen – mogen we even chauvinistisch doen? – over een museum van wereldallure. Vele honderden Antwerpenaars trotseerden zaterdag dan ook de regen om het openingsspektakel te aanschouwen. Hun trots konden ze nauwelijks verstoppen. “Fier? Ik? Dat zie je goed.”