Ter illustratie
Volledig scherm
Ter illustratie © Getty Images/iStockphoto

Man (49) probeert beha van jonge vrouw (24) los te knippen: 4 jaar cel geëist

De 49-jarige L.R. uit het Latijns-Amerikaanse Guyana riskeert 4 jaar cel omdat hij een 24-jarige vrouw in de hal van een appartementsblok op Linkeroever heeft proberen te verkrachten. De man had geprobeerd om de beha van het slachtoffer met een schaar los te knippen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discriminerende en ongegronde maatregelen gaat voort”

  Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discrimine­ren­de en ongegronde maatrege­len gaat voort”

  Na de zestigjarige onafhankelijkheid van Congo in perspectief te plaatsen via projecties op Antwerpse monumenten viseert de groep geëngageerde kunstenaars die zich ‘AWARE & AWAKE’ noemen zich nu op de avondklok. Gewapend met beamers en licht transformeerde het collectief vrijdagavond het MAS en later deze maand komen ook het Stad- en Provinciehuis nog aan de beurt en de Boerentoren. “Onze vrijheden worden ingeperkt en bedreigd met onrechtmatige en dubieuze wetten.”
 2. “Opgelet, drugsinvoerder heeft 120 kg cocaïne gestolen. Beloning van 100.000 euro, levend of dood” Met dossier ‘Makreel’ komt één van Antwerpens grootste drugsbendes voor rechter
  PREMIUM

  “Opgelet, drugsin­voer­der heeft 120 kg cocaïne gestolen. Beloning van 100.000 euro, levend of dood” Met dossier ‘Makreel’ komt één van Antwerpens grootste drugsben­des voor rechter

  Op 8 oktober is het eindelijk zover: dan behandelt de Antwerpse drugskamer AC8 het dossier Makreel, zowat het grootste drugsdossier van de afgelopen vijf jaar. Het onderzoek begon in 2014 met een knaller: bij een huiszoeking troffen de speurders 1,2 miljoen euro cash geld in een koffer van een dokwerker. Van de 27 verdachten die het parket dagvaardt, zijn er al twee vermoord.