J. H. klom via de stoel op het plat dak naar het raam. Nadien ging het mis toen hij terug op het dak wou springen.
Volledig scherm
J. H. klom via de stoel op het plat dak naar het raam. Nadien ging het mis toen hij terug op het dak wou springen. © Caroline Van de Pol

Man (28) in levensgevaar na val van derde verdieping, buur ziet alles gebeuren: “Ik zei hem nog dat het geen goed idee was om naar boven te klimmen”

AntwerpenIn de Dijlestraat is vrijdagnacht een 28-jarige man drie verdiepingen naar beneden gevallen. J.H. (28) was zijn eigen flat binnen geklauterd omdat hij zijn sleutel vergeten was. Maar toen hij weer naar buiten wilde, ging het fout. Zijn buurman zag alles gebeuren.

 1. Antwerpenaren mogen naam voor nieuw park kiezen: wordt het Scheldepark, Schipperspark of Zuidpark? Groep buurtbewoners eist behoud ‘Park Dok Zuid’
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpena­ren mogen naam voor nieuw park kiezen: wordt het Schelde­park, Schippers­park of Zuidpark? Groep buurtbewo­ners eist behoud ‘Park Dok Zuid’

  Soms heb je pech: na een zeer droge lente werd de feestelijke opening van het eerste stuk nieuwe park op de Gedempte Zuiderdokken gegeseld door regenvlagen. Het woord is nu aan de Antwerpenaar om een nieuwe naam te kiezen. Park Dok Zuid, verdedigd door buurtgroep ‘TeamZuid’, is daar niet bij. Als dat maar goed komt.
 2. Chatberichten nekken criminelen die aanslagen pleegden voor drugsmilieu: “Schiet uw magazijn leeg op de deur, en stuur foto als bewijs”
  PREMIUM

  Chatberich­ten nekken criminelen die aanslagen pleegden voor drugsmili­eu: “Schiet uw magazijn leeg op de deur, en stuur foto als bewijs”

  Deurne stond eind augustus 2020 in rep en roer na maar liefst zeven aanslagen met granaten en kalasjnikov. Burgemeester De Wever stuurde zijn Bearcat en veel politie de straat op. De daders bleven onvindbaar. Tot de chatdienst Sky ECC werd gekraakt, en de berichtjes de speurders naar de criminelen leidden. Hoofdverdachte Mohamed El H. riskeert 6 jaar cel.