Volledig scherm
© BELGA

Mak@Dam brengt basketbal terug naar de straat

Tijdens de vierde editie van Mak@Dam op zaterdag 15 juni brengt Baksetbalclub Makeba basketbal terug naar waar het hoort: ‘de straat’. En meer bepaald naar het Damplein in Antwerpen-Noord.

Mak@Dam biedt traditionele 5 tegen 5 wedstrijden in een vriendschappelijk kader en een aangename setting. Doorlopend kan u genieten van animatie, eten, drinken en muziek!

Nieuw dit jaar is ‘TheOne’. Een gloednieuw basketbalconcept waarbij de meest getalenteerde spelers het 1-tegen-1 tegen elkaar opnemen. Deze clashes gaan door tussen de 5-tegen-5 wedstrijden en leveren gegarandeerd het nodige spektakel op. Pleintjesbasketbal op z’n best!

Er is ook een kidscorner. Naast een springkasteel, grimage en basketbalinitiaties geeft Ell Circo D’ell Fuego een gratis circusworkshop van 14.30 tot 16.30 uur. Ook de ouders mogen tonen wat ze in huis hebben.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hotelkamer te koop: het designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

    Hotelkamer te koop: het designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

    Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?