Tienduizend studenten op het Sint-Jansplein kan even niet, maar de Antwerpse studentenclubs zorgen ook nu voor een mooi welkom.
Volledig scherm
Tienduizend studenten op het Sint-Jansplein kan even niet, maar de Antwerpse studentenclubs zorgen ook nu voor een mooi welkom. © UAntwerpen

Maandag heet UAntwerpen alle nieuwe studenten welkom met infosessies en muziek

Morgen is het zover: de start van het nieuwe academiejaar. De faculteiten van de UAntwerpen organiseren onthaalsessies per opleiding, ASK-Stuwer tekent present met de Openingsdag, Unifac pakt uit met Students on Stage: in coronatijden verloopt alles anders dan anders, maar de eerste dag van het academiejaar bevat toch veel gebruikelijke ingrediënten.

  1. Kunnen socialisten en liberalen in Antwerps college elkaars bloed drinken? Jinnih Beels: “Na gemiste tweede schepen is het payback-time voor Open Vld”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Kunnen socialis­ten en liberalen in Antwerps college elkaars bloed drinken? Jinnih Beels: “Na gemiste tweede schepen is het pay­back-ti­me voor Open Vld”

    Socialisten en liberalen hebben het stilaan met elkaar gehad in het Antwerpse college. Dat werd deze week pijnlijk duidelijk op de raadscommissies. Ex-schepen Claude Marinower (Open Vld) insinueerde dat schepen Jinnih Beels (Vooruit) politieke belangen laat meespelen voor het uitdelen van subsidies. “Open Vld is aan het spartelen om niet te verdrinken en doet dat op de kap van 140 kwetsbare jongeren”, reageert Beels bij onze redactie.