Luc Van der Kelen ziet grote verwarring: “De logica in het beleid is nu ver te zoeken en daarmee verdwijnt ook het draagvlak”

ColumnHet coronabeleid is uitgedraaid op de verwarring, die er al weken zat aan te komen. Het lager onderwijs speelt de rol van superverspreider, sportwedstrijden die van haarden van besmetting. Niet moeilijk, als je de spelers en toeschouwers ziet. Ze kleven in trossen aan elkaar.

 1. Willem-Frederik Schiltz (Open Vld) over voorstel Koen Kennis: “Blij dat N-VA mee aan de kar van stedelijk vervoersbedrijf komt trekken”
  Antwerpen

  Wil­lem-Frederik Schiltz (Open Vld) over voorstel Koen Kennis: “Blij dat N-VA mee aan de kar van stedelijk vervoersbe­drijf komt trekken”

  “Wij hebben al voor een stedelijk vervoersbedrijf gekozen op ons stadscongres in 2015.” Zo reageert Vlaams Parlementslid Willem-Frederik Schiltz (Open Vld) op het voorstel van schepen van Mobiliteit Koen Kennis (N-VA) om een Antwerps vervoersbedrijf op te richten met Lantis als regisseur. Schiltz pleit voor een Antwerpse vervoerspas voor alle collectief vervoer.
 2. Dokwerkers zijn het beu om voor maffia te werken en starten eigen drugslijn op: procureur vordert tot 12 jaar cel
  PREMIUM
  Antwerpen

  Dokwerkers zijn het beu om voor maffia te werken en starten eigen drugslijn op: procureur vordert tot 12 jaar cel

  Dokwerkers die cocaïne uithaalden voor de Nederlandse maffiabaas Martien Reuvers, besloten in 2019 voor eigen rekening een drugslijn op te zetten. Moeilijk was dat niet want hun ploegbaas op de autoterminal ICO regelde zelf de criminele contacten. Maar al snel liepen ze tegen de lamp. De procureur vordert tegen de kopstukken celstraffen van 7 tot 12 jaar.