Luc Van der Kelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Van der Kelen. © Benoit De Freine

Luc Van Der Kelen over de helden van het sportveld: “Vroeger lachte ik al eens met vierde provincialers. Op basis van wat ik in die eerste match van m’n kleinzoon heb gezien, is daar geen reden toe”

Grote mond, klein hartje. Als ik mijn kleinzoon Thomas (17), moet typeren, zal ik er niet ver naast zitten. Deze week heeft hij zijn eerste echte, officiële match gespeeld in de eerste ploeg van Schoten. Als doelman. Op zo’n moment moet je laten zien wat je waard bent. 

  1. ASSISEN. “Je kon het gewoon niet aan dat hij twee vrouwen had”: advocaat Walter Damen laat geen spaander heel van verweer beklaagde
    PREMIUM
    Antwerpen

    ASSISEN. “Je kon het gewoon niet aan dat hij twee vrouwen had”: advocaat Walter Damen laat geen spaander heel van verweer beklaagde

    Dat Selahaddin Tankisi niet de bedoeling zou hebben gehad om Mehmet Özkaraman te doden, geloven de advocaten van zijn familie niet. Het feit dat hij een tweesnijdende dolk bij zich droeg en zijn slachtoffer uiteindelijk 45 keer stak, spreekt volgens hen voor zich. En het feit dat Tankisi gedurende het hele proces zijn verantwoordelijkheid niet heeft genomen, is hen een doorn in het oog. “Mehmet zou op zijn mes zijn gevallen. Kom op, zeg.”