Luc Van der Kelen.
Volledig scherm
Luc Van der Kelen. © Benoit De Freine

Luc Van der Kelen: “Loesje is niet voor niks gestorven”

ColumnDie dag in februari zal ik niet licht vergeten. Het was woensdagochtend, rondom achten. Honderden kinderen waren op weg naar school, ook in onze buurt. Waar ik moest zijn, op de Horstebaan in Schoten, stond een MUG. Als er rond dat tijdstip sirenes afgaan, denk je onwillekeurig aan kinderen, die in gevaar zijn in het drukke spitsverkeer naar school.

 1. Stan Van Samang speelt voor het eerst sinds corona terug met volledige liveband: zomerfestival Het Veld pakt uit met Sportpaleis-vuller
  ANTWERPEN

  Stan Van Samang speelt voor het eerst sinds corona terug met volledige liveband: zomerfesti­val Het Veld pakt uit met Sportpa­leis-vul­ler

  Na comedy, kindertheater, alternatieve concerten en feestjes pakt zomerfestival Het Veld nu ook uit met Vlaams populair en Sportpaleis-vullers. In augustus komt Soulsister met een aangepaste bezetting naar het festival en een maand later ook Stan Van Samang, voor het eerst sinds corona mét volledige liveband. “Iets waar de fans al zo lang naar uitkijken, en Stan en de zijnen ook.”
 2. Stad ondersteunt zes matchmakingevenementen die bedrijven helpen groeien met 85000 euro
  Antwerpen

  Stad onder­steunt zes matchmakin­ge­ve­ne­men­ten die bedrijven helpen groeien met 85000 euro

  Sinds dit voorjaar biedt stad Antwerpen financiële ondersteuning voor de organisatie van evenementen waarbij matchmaking op het vlak van kapitaal, talent en businesswerking centraal staat. Ondernemers ontmoeten er bedrijven en organisaties waarmee ze kunnen samenwerken en waarvan ze kunnen leren. Het college keurde deze maand de betoelaging goed van zes van dergelijke evenementen.