Luc Van der Kelen dankt de vaccinmakers: “Die derde prik mag voor mijn part gauw komen”

ColumnDe wereld wordt stilaan normaal. Wat doet het goed om dat op papier te kunnen zetten. Laat mij het dus nog eens herhalen, “bis repetita placent”. Terug naar normaal. Ik schrijf het met uitdrukkelijke dank aan de vaccinmakers, want zonder hen zou ik echt niet hebben geweten hoe we ooit verlost zouden raken van dat virus.

  1. Dader van gruwelijke steekpartij stak nieuwe vriend van ex dertien keer met groot vleesmes: “Linda zei dat de scheiding geregeld was. De moordaanslag kwam volledig onverwacht”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Dader van gruwelijke steekpar­tij stak nieuwe vriend van ex dertien keer met groot vleesmes: “Linda zei dat de scheiding geregeld was. De moordaan­slag kwam volledig onverwacht”

    De 48-jarige moordverdachte Betin A. heeft met liefst 13 messteken een einde gemaakt aan het leven van Ismet Osmanaj (52) én aan het nieuwe geluk van zijn ex-vrouw. De veertiger was door zijn ex in 2017 aan de deur gezet nadat hij haar had geslagen en de keel dichtgeknepen. De rechtbank veroordeelde hem toen tot 18 maanden cel met uitstel wegens partnergeweld. Hij respecteerde vier lang de voorwaarden die de rechter hem oplegde, tot maandag. De familie van het slachtoffer reageert verslagen.