Photo d'illustration
Volledig scherm
Photo d'illustration © Photo News

Linkerrijstrook versperd op Antwerpse Ring ter hoogte van Antwerpen-Zuid

 1. Frank Jespers (60) nam in veertig jaar carrière nog nooit één dag verlof: “Te hard werken slecht voor je gezondheid? Integendeel”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Frank Jespers (60) nam in veertig jaar carrière nog nooit één dag verlof: “Te hard werken slecht voor je gezondheid? Integen­deel”

  Slechts 1 op 5 Vlamingen is gelukkig op zijn job. Zaakvoerder van transportbedrijf Vinnietrans Frank Jespers (60) behoort tot die twintig procent. Meer nog: de geboren Merksemnaar nam in zijn veertigjarige carrière nog nooit één dag verlof. Na elke tegenslag in zijn leven drukte hij zelfs nog harder op de gaspedaal: “Godzijdank dat ik na mijn verlamming opnieuw kon gaan werken. Dan weet je pas écht wat vakantie is.”
 2. Zoo en Planckendael bouwen weer aan toekomst na rake klappen pandemie: “Dierentuin is nooit af, maar ik zou ze toch eens graag helemaal gerenoveerd zien”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Zoo en Plancken­dael bouwen weer aan toekomst na rake klappen pandemie: “Dierentuin is nooit af, maar ik zou ze toch eens graag helemaal gereno­veerd zien”

  De pandemie heeft de Antwerpse Zoo en Planckendael niet klein gekregen. Er is weer ruimte om te bouwen aan de toekomst van de dierenparken. In Planckendael opent volgende week de nieuwe thuis van de orang-oetans, in Antwerpen moet de vernieuwing van het Jubileumcomplex met onder meer de grote katten in 2023 starten. “Het moeilijkste project uit mijn carrière”, geeft directeur Dries Herpoelaert toe.