Tom Michielsen is een drugssmokkelaar uit Hoevenen (Stabroek). Hij wordt zowel door de Belgische als Nederlandse politie gezocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Michielsen is een drugssmokkelaar uit Hoevenen (Stabroek). Hij wordt zowel door de Belgische als Nederlandse politie gezocht. © rv

Liet Antwerpse douanier zich door Most Wanted-drugssmokkelaar omkopen? “Op twee jaar van zijn pensioen zou hij zich toch niet met criminelen inlaten”

Antwerpen/TemseDe 58-jarige douanier  die vorige week in een nieuw Sky ECC-onderzoek werd gearresteerd, blijft voorlopig in de cel. Hij zou volgens de procureur de Most Wanted-crimineel Tom Michielsen hebben geholpen bij drugssmokkel. “Mijn cliënt is enkele jaren geleden zelf door drugscriminelen bedreigd via WhatsApp en ook fysiek aangepakt", zegt advocaat Mathias De Daele. 

 1. “Schiet dan, schiet dan!” En even later zien omwonenden hoe man (46) uit zijn auto strompelt en neerzijgt
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Schiet dan, schiet dan!” En even later zien omwonenden hoe man (46) uit zijn auto strompelt en neerzijgt

  De man die maandagavond overleed op het De Coninckplein is de 46-jarige Eimert Wijnerman uit Lier. Geen onbekende voor het gerecht en dat geldt ook voor de 34-jarige Kurt V., die maandagavond kort na Eimerts dood werd gearresteerd voor een schietpartij in de Bredastraat. Hoe en of de twee incidenten met elkaar verband houden, wordt nog volop onderzocht, maar bewoners van de straat op de Antwerpse Dam werpen alvast hun licht op de kwestie. “Wat doen die biljetten van 50 euro op onze binnenplaats?”
 2. Stadsbestuur ontvangt Antwerp Pride op stadhuis: “Pride laat de stad schitteren, de stad laat Pride schitteren”
  ANTWERP PRIDE

  Stadsbe­stuur ontvangt Antwerp Pride op stadhuis: “Pride laat de stad schitteren, de stad laat Pride schitteren”

  Antwerp Pride 2022 is nu volledig van start gegaan met een spetterend openingsfeest in OLT Rivierenhof - en een klein akkefietje met Liliane Saint-Pierre in de marge. Momenteel wordt de festivalsite op de Zuiderkaaien naarstig opgebouwd en alles in gereedheid gebracht voor de Parade op zaterdag. Maar eerst passeert het team achter Pride nog in het stadhuis voor een officieel bezoek.