Het lichaam van de vrouw werd aangetroffen tijdens een zwerfvuilactie in de omgeving van de Hoge Zeevaartschool.
Volledig scherm
Het lichaam van de vrouw werd aangetroffen tijdens een zwerfvuilactie in de omgeving van de Hoge Zeevaartschool. © Marc De Roeck

Lichaam van vrouw aangetroffen in omgeving Zeevaartschool tijdens zwerfvuilopruiming

AntwerpenIn de omgeving van de Zeevaartschool is zondagnamiddag een lichaam aangetroffen. Het labo en de wetsdokter kwamen ter plaatse. Het bleek uiteindelijk om een vrouw te gaan, maar de identiteit is nog niet bekend. Een autopsie moet meer duidelijkheid brengen over de doodsoorzaak.

  1. Antwerpse politie brengt 270 (!) vuurwerkovertreders huisbezoek: “Ook met de ouders wordt een hartig woordje gepraat”
    Antwerpen

    Antwerpse politie brengt 270 (!) vuurwerk­over­tre­ders huisbezoek: “Ook met de ouders wordt een hartig woordje gepraat”

    De Antwerpse lokale politie en de stedelijke jeugdinterventie zijn de voorbije eindejaarsperiode liefst 270 vuurwerkovertreders thuis gaan opzoeken om hen het signaal te geven dat ze op de radar staan. Tijdens de huisbezoeken werden ook de ouders van de overtreders op hun verantwoordelijkheid gewezen. “Onze aanpak werpt vruchten af: slechts één van hen werd nadien opnieuw gevat”, stelt Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA), die meteen ook aankondigt dat er volgend jaar opnieuw preventieve huisbezoeken zullen plaatsvinden.