PVDA zette zijn eis voor een betere verbinding tussen Linker- en rechteroever ludiek kracht bij, met duikerspakken en een rubberbootje.
Volledig scherm
PVDA zette zijn eis voor een betere verbinding tussen Linker- en rechteroever ludiek kracht bij, met duikerspakken en een rubberbootje. © Stefaan Van Parys (RV)

“Leg ook Scheldeveer in ter hoogte van Kennedytunnel”: PVDA betoogt met rubberbootje en duikerspakken voor betere oeververbinding

AntwerpenJos D’Haese, Vlaams parlementslid voor PVDA, vraagt Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) om een overzet ter hoogte van de Kennedytunnel. De partij gaf donderdag een petitie met 1.250 handtekeningen af bij de minister in Brussel. Boodschap: zo snel mogelijk een betere, betrouwbare verbinding tussen de beide Scheldeoevers in Antwerpen.

  1. Op huizenjacht op… Hét Zuid: “Welkom in het Petit-Paris van de Koekenstad”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Op huizen­jacht op… Hét Zuid: “Welkom in het Pe­tit-Pa­ris van de Koekenstad”

    Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen? Of waar iedereen wil wonen? Of net níet? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokaal specialist. Deze week de sjieke coté van het Antwerpse Zuid met zijn imposante pleinen en musea. “Met de komst van een nieuw park op de Gedempte Zuiderdokken zullen de prijzen blijven stijgen.”