Volledig scherm
PREMIUM
Julie Vranckx en Laura Janssens © Laenen

Laura en Julie schrijven survivalgids ‘(Over)leven op Tinder’: “Je ontmoet zo’n 11 types online. Pas vooral op voor de ‘weirdo’”

Laura Janssens (29) en Julie Vranckx (26) geven tips en tricks voor wie een stap zet in de wereld van het online daten in hun nieuwe boek ‘(Over)leven op Tinder’. Met verhalen over types die je tegenkomt tijdens het swipen en over flessen in een achterwerk werkt het duo op de lachspieren. Illustratrice Laura is geen onbekende. Haar doldwaze cartoons onder de noemer ‘Niet Nu Laura’ zijn een hit op sociale media en bereikten zelfs al de actrice Reese Witherspoon. 

Laura is al eventjes aanwezig wanneer Julie op de afspraak verschijnt. De dames begroeten elkaar en complimenteren elkaar over de gekozen outfit. “We hebben over onze outfit gebeld met elkaar om af te spreken wat we zouden dragen, zodat we een beetje matchen met elkaar”, vertelt Laura. “Ik wilde zwart, maar het mocht natuurlijk ook niet op een begrafenis gaan lijken”, lacht Julie. We kunnen de dames geruststellen: ze zien er fantastisch uit. 

Eerst en vooral, proficiat Laura. Niet Nu Laura heeft nu ook GIF’s op Instagram.

“Klopt! En daar ben ik heel blij mee. Drie keer heb ik het moeten aanvragen alvorens ik werd goedgekeurd door GIFY. Iedereen kan eigenlijk een Artist of Brand Chanel aanvragen, maar je moet wel kunnen aantonen dat je toch een beetje artiest bent. Mijn eerste aanvraag werd niet aanvaard. Ik kreeg de opmerking dat ik meer GIF’s moet aanmaken. Dat deed ik dan ook, maar op mijn tweede aanvraag kreeg ik nooit een antwoord. Uiteindelijk stuurde ik mijn aanvraag nog eens en die werd wel positief geëvalueerd. Die GIF’s zijn eigenlijk een soort leerschool voor mij omdat ik me in de toekomst verder wil toeleggen op animaties. En dat is wat die GIF’s uiteindelijk zijn, al zijn ze dan heel kort. Bovendien is het een extra merkbeleving die Niet Nu Laura verder bekend kan maken in Vlaanderen.”

Niet alleen in Vlaanderen. Ook Actrice Reese Witherspoon gebruikte jouw GIF al?

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Luchthaven wil geen torens tot 100 meter aan Pelikaanstraat: “Maximaal 57 meter”

    Luchthaven wil geen torens tot 100 meter aan Pelikaan­straat: “Maximaal 57 meter”

    De Antwerpse luchthaven ziet torens tot 100 meter hoog aan de Pelikaanstraat niet zitten. “Het advies van de luchthaven stelt dat de hoogte maximaal 56,86 meter mag bedragen”, zegt het kabinet van schepen van Stadsontwikkeling Annick De Ridder (N-VA). “We gaan nu bekijken wat dit voor het ruimtelijk plan (RUP) betekent. We zullen er in elk geval alles aan doen om dit braakliggende gebied aan te pakken.”
  2. ‘Waterplan’ moet stad wapenen tegen droogte, hitte en wateroverlast

    ‘Waterplan’ moet stad wapenen tegen droogte, hitte en waterover­last

    Een internationaal team van ontwerpers en ingenieurs heeft na anderhalf jaar analyse een ‘Waterplan’ uitgewerkt voor Antwerpen. Dat maakte schepen voor Openbaar Domein Claude Marinower (Open Vld) vrijdag bekend. Het plan reikt oplossingen aan om de stad te beschermen tegen wateroverlast én droogte. Op korte termijn zal er veel meer aandacht gaan naar het verstandig gebruik van hemelwater op wijk- en straatniveau.