De nieuwe Italiaanse luchtvaartmaatschappij Sky Alps denkt aan een route tussen Bolzano en Antwerpen.
Volledig scherm
De nieuwe Italiaanse luchtvaartmaatschappij Sky Alps denkt aan een route tussen Bolzano en Antwerpen. © Sky Alps/RV

Kunnen wintersporters straks van Antwerpen naar Zuid-Tirol vliegen? Italiaanse maatschappij Sky Alps lonkt naar Antwerp Airport

AntwerpenKrijgt de luchthaven van Deurne er een verbinding bij met Zuid-Tirol (Italië)? Volgens gespecialiseerde luchtvaartmagazines zou de nieuwe Italiaanse maatschappij Sky Alps in december met lijnvluchten starten tussen Bolzano en Antwerpen. Eric Dumas, directeur van exploitant Egis op Antwerp Airport noemt het nieuws voorbarig. “Maar we zijn er wel mee bezig.”

 1. De jonge garde neemt stilaan de Sinksenfoor over: “Een attractie van honderdduizenden euro’s financieren... Zo’n investeringen zijn voor het leven”
  PREMIUM

  De jonge garde neemt stilaan de Sinksen­foor over: “Een attractie van honderddui­zen­den euro’s financie­ren... Zo’n investerin­gen zijn voor het leven”

  Nieuwe gezichten, zelfde achternaam. Zo gaat het al generaties lang op de foor. Maar hoewel tradities nog steeds in ere worden gehouden, laat de jongste garde haar eigen frisse ideeën op de bezoekers los. Drie jonge kermiskoppels over waarom ze in de voetstappen van hun ouders treden en over de toekomst van de (Sinksen)foor. “Een carrièreswitch zit er voor ons niet in.”
  Antwerpen
 2. “Toegankelijke sfeer waar matrozen jong en oud welkom zijn”: Stormkop surft dit weekend op cultuurfestival ‘Geluidsgolven’

  “Toeganke­lij­ke sfeer waar matrozen jong en oud welkom zijn”: Stormkop surft dit weekend op cultuurfes­ti­val ‘Geluids­gol­ven’

  Wat begon als kleinschalige café-evenementjes voor woord, kunst en muziek is uitgegroeid tot het ‘Geluidsgolven' cultuurfestival. Zaterdag kan je de hele dag gratis bij Stormkop aan het Kattendijkdok terecht voor muziek, poëzie, kunst en kinderanimatie. Zo spelen onder andere The Pink Lemons en HARALD ten dans en geven Natan van Berendonks en Sacha Celine Verheij zich bloot.
  Antwerpen