De schade aan de montagekraan is aanzienlijk.
Volledig scherm
De schade aan de montagekraan is aanzienlijk. © Jeroen Desmecht

Kraan van 180 meter omgevallen bij bouw nieuwe windmolen: bestuurder in levensgevaar overgebracht naar ziekenhuis

GentIn Gent is een montagekraan neergevallen die een windmolen aan het opzetten was aan de John F. Kennedylaan. Dat gebeurde vlak achter de terreinen van Renewi. De motor van de kraan vatte vuur, de bestuurder werd in levensgevaar overgebracht naar het UZ Gent.

  1. Na razendsnelle uitverkoop geeft Simon tickets weg voor ‘het GROTE Laatste 100 dagen Feest’: “Tomorrowland-achtige toestanden”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Na razendsnel­le uitverkoop geeft Simon tickets weg voor ‘het GROTE Laatste 100 dagen Feest’: “Tomorrow­land-achtige toestanden”

    Vorig jaar verkocht ‘het GROTE Laatste 100 dagen Feest’ in nachtclub Ikon uit op één week tijd, dit op één uur. Voor organisator Simon Ooms reden genoeg om er maar een tweede avond bij te plakken. Zo kunnen zesdejaars uit de provincie Antwerpen - en daarbuiten- op 3 én 4 februari de benen losgooien in bijzijn van Flo Windey, Jamie-Lee en Louis XIV: “Elk jaar wordt het feest een beetje zotter”, zegt Ooms, die uitlegt wat je allemaal kan verwachten en hoe je via HLN.be een van de 20 gratis tickets kan bemachtigen.