De auto blokkeerde een uurtje lang de rechterrijstrook, tot de takeldienst hem kwam ophalen.
Volledig scherm
De auto blokkeerde een uurtje lang de rechterrijstrook, tot de takeldienst hem kwam ophalen. © Marc De Roeck

Kortstondig hinder bij Bevrijdingstunnel richting Antwerpen: baan ondertussen vrijgemaakt

AntwerpenOp de A12 richting Antwerpen ter hoogte van de Bevrijdingstunnel blokkeerde een voertuig vanmiddag de rechterrijstrook. Dat bevestigt de federale politie. Naar verluidt had een vrachtwagen het voertuig een tik gegeven, waardoor die stuurloos raakte.

 1. Sam Van Rooy (Vlaams Belang) steelt de show in debat over geweigerd stadsgedicht: “Mooie ode aan technisch geschoolde jongeren”
  Antwerpen

  Sam Van Rooy (Vlaams Belang) steelt de show in debat over geweigerd stadsge­dicht: “Mooie ode aan technisch geschoolde jongeren”

  Het geweigerde stadsgedicht van Ruth Lasters én haar ontslag zinderde maandag ook na in de gemeenteraad. Sam Van Rooy (Vlaams Belang) oogstte verbazing bij meerderheid en oppositie toen hij het gedicht prees en zelfs voordroeg. “Het is shockerend hoe het college zich opstelt tegenover artistieke vrijheid. Stop dan liever met stadsdichters, zodat je dit soort toestanden vermijdt.”
 2. ASSISEN. “Je kon het gewoon niet aan dat hij twee vrouwen had”: advocaat Walter Damen laat geen spaander heel van verweer beklaagde
  PREMIUM
  Antwerpen

  ASSISEN. “Je kon het gewoon niet aan dat hij twee vrouwen had”: advocaat Walter Damen laat geen spaander heel van verweer beklaagde

  Dat Selahaddin Tankisi niet de bedoeling zou hebben gehad om Mehmet Özkaraman te doden, geloven de advocaten van zijn familie niet. Het feit dat hij een tweesnijdende dolk bij zich droeg en zijn slachtoffer uiteindelijk 45 keer stak, spreekt volgens hen voor zich. En het feit dat Tankisi gedurende het hele proces zijn verantwoordelijkheid niet heeft genomen, is hen een doorn in het oog. “Mehmet zou op zijn mes zijn gevallen. Kom op, zeg.”