Samjin Company English Class wordt vertoond in Lumière in Antwerpen.
Volledig scherm
Samjin Company English Class wordt vertoond in Lumière in Antwerpen. © Samjin Company English Class

Korean Film Festival strijkt twee dagen neer in Antwerpen

ANTWERPENNet zoals in Brussel, Gent en Luxemburg strijkt het Korean Film Festival ook neer in Antwerpen. Twee dagen lang huisvest Cinema Lumière in het FoMu het festival. “Nu de Koreaanse serie Squid Game iedereen aan het kleine scherm kluistert, laten wij de vele facetten van de Koreaanse cultuur en samenleving op het grote scherm zien.”

 1. Feest voor Antwerpse drugsmiljonairs in Dubai is uit: zij kunnen straks op het vliegtuig worden gezet
  PREMIUM
  Antwerpen

  Feest voor Antwerpse drugsmiljo­nairs in Dubai is uit: zij kunnen straks op het vliegtuig worden gezet

  Drugsmiljonairs zijn in Dubai niet langer veilig voor het Belgische gerecht. Vandaag tekent justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld) een uitleveringsverdrag met de Verenigde Arabische Emiraten, waartoe Dubai behoort. Het emiraat was de jongste jaren het paradijselijke schuiloord waar vermeende Antwerpse drugsbazen als Nordin El Hajjioui, Omar G. of Othman El B. hun miljoenen konden investeren of opsouperen.
 2. Antwerpse ontbijtservice levert ontbijtrepen van krekels aan huis
  Antwerpen

  Antwerpse ontbijtser­vi­ce levert ontbijtre­pen van krekels aan huis

  Geen tijd voor ontbijt? Jordi Schellens (29) en Wisse Nieuwenhuis (25) leveren sinds begin dit jaar Brekky’s in de brievenbus, verse broodjes met zoete of hartige vulling. De heren breiden hun assortiment nu uit met ontbijtrepen van Kriket, gemaakt van ... krekels. “We zijn volop ons assortiment aan het uitbreiden, het duurzame verhaal van Kriket past helemaal bij het verhaal van Brekky”, vertelt Jordi Schellens, co-founder van Brekky.