Succes Koffie lanceert haar ‘smaken van Succes’, een koffie experience box waardoor je laagdrempelig kennis kan maken met de verschillende smaken van de Succes Koffies
Volledig scherm
Succes Koffie lanceert haar ‘smaken van Succes’, een koffie experience box waardoor je laagdrempelig kennis kan maken met de verschillende smaken van de Succes Koffies © Christophe Morre

Koffiemerk Succes Koffie levert nu ook koffie aan huis: “Koffie experience box laat je kennismaken met verschillende smaken”

AntwerpenThuiswerken is opnieuw de norm en de horeca is nog steeds gesloten. Een streep door de rekening van het Belgische koffiemerk Succes Koffie dat zijn omzet zag smelten als sneeuw voor de zon. Nu komt het bedrijf met een originele oplossing en levert het koffie aan huis:  ‘smaken van Succes’, een koffie experience box waardoor je laagdrempelig kennis kan maken met de verschillende smaken van de Succes Koffies.

 1. Voormalig Ketnet-wrapper riskeert 2 jaar voor aanval op Iljo Keisse in discotheek: “Wielrenner en ploegmaats spanden samen tegen mijn cliënt”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Voormalig Ket­net-wrap­per riskeert 2 jaar voor aanval op Iljo Keisse in discotheek: “Wielrenner en ploegmaats spanden samen tegen mijn cliënt”

  Het Openbaar Ministerie vorderde vanochtend 2 jaar cel en 1600 euro boete tegen voormalig Ketnet-wrapper Melvin Klooster (37). Die zou in de nacht van 10 op 11 oktober 2017 wielrenner Iljo Keisse langs achteren hebben neergeslagen met een fles tijdens een ruzie in de Antwerpse discotheek Roxy. Volgens Kloosters advocaat Omar Souidi is de schuld van zijn cliënt allerminst bewezen en zou er zelfs een licht racistisch motief in het spel kunnen zijn. “Het zou kunnen dat Keisse en zijn ploegmaats tegen mijn cliënt hebben samengespannen.”
 1. Leerlingen op Ostrea kunnen ontdekken wie ze zijn
  Play

  Leerlingen op Ostrea kunnen ontdekken wie ze zijn

 2. Drugslaboratorium ontdekt in Westdorpe, vijf arrestaties
  Play

  Drugslabo­ra­to­ri­um ontdekt in Westdorpe, vijf arresta­ties