Schepen Koen Kennis (N-VA) komt de cafébazen op de Grote Markt een handje helpen.
Volledig scherm
Schepen Koen Kennis (N-VA) komt de cafébazen op de Grote Markt een handje helpen. © Klaas De Scheirder

Koen Kennis (N-VA) kijkt uit naar morgen: “Het getik van stoelen en tafels op de kasseien van de Grote Markt, wat heb ik dat gemist”

ANTWERPENMaar liefst 534 van de 2.700 horecazaken in Antwerpen hebben een terrasuitbreiding gevraagd én gekregen voor de grote heropening van morgen. Schepen voor lokale economie Koen Kennis (N-VA) blikt vanop terras vooruit. “We hopen dat iedereen massaal afzakt naar de terrassen en zich gedraagt, maak het de horecabazen alsjeblief niet nóg moeilijker.”

  1. Antwerpen roept jeugd op voor vrijwilligerswerk in vaccinatiecentrum: “Momenteel nog niet in problemen, maar we denken vooruit”
    ANTWERPEN

    Antwerpen roept jeugd op voor vrijwilli­gers­werk in vaccinatie­cen­trum: “Momenteel nog niet in problemen, maar we denken vooruit”

    Ook in Antwerpen dreigt er een tekort aan vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum deze zomer. Daarom onderneemt het stadsbestuur preventief actie door specifiek de Antwerpse jeugdwerking en andere jongeren aan te spreken. “Hele jeugdbewegingen die samen komen helpen? Dat zou toch fantastisch zijn, die dynamiek en solidariteit hebben we nodig.”