Ubuntu-trui
Volledig scherm
Ubuntu-trui © KLEIR.

KLEIR. en Tourist LeMC ontwerpen duurzame sweater voor 11.11.11

‘IKBENOMDATWIJZIJN’: dat is het opschrift van de duurzame Ubuntu-trui. Het bekt iets minder ‘Antwaarps’ dan de andere opschriften van het Antwerpse kledinglabel KLEIR., maar het moet wel bijdragen aan een betere wereld. In samenwerking met Tourist LeMC brengt KLEIR. de nieuwe sweater uit, de opbrengsten van de verkoop gaan naar de changemakers van 11.11.11. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”