De vermoorde Mehmet Ozkaraman.
Volledig scherm
De vermoorde Mehmet Ozkaraman. © Patrick Lefelon

Kleermaker (54) dood na steekpartij in Antwerpse Brederodestraat

Kleermaker Mehmet Ozkaraman (54) uit de Brederodestraat in Antwerpen is woensdagvoormiddag neergestoken door een kennis. De man verkeerde een tijd in kritieke toestand, maar bezweek nadien aan zijn verwondingen. De politie heeft de verdachte, een 57-jarige man uit Antwerpen, verderop in de straat kunnen arresteren. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”