“Kledinglijn begon als hobby, nu willen we ook Frankrijk en Duitsland veroveren”: vier vrienden achter ‘STRØM’ verklaren het succes

Tijdens een zomeravond in 2017 ontstond bij vier Antwerpse vrienden het idee om een kledinglijn op te richten. Ze wilden eenvoudige T-shirts en sweaters met kleurrijke icoontjes verkopen. Hun kledij moest kwalitatief, duurzaam maar ook betaalbaar zijn. ‘STRØM’ werd opgericht als hobbyproject, maar dat liep al snel uit de hand door het grote succes.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs historische pareltjes in Antwerpen
  PREMIUM

  Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs histori­sche pareltjes in Antwerpen

  Elke week geeft Antwerpse stadsgids en BeroepsBelg Tanguy Ottomer een prachtige foto prijs van het Antwerpen uit ver vervlogen tijden. Herken jij de plek waar Tanguy ons deze week mee naartoe neemt? Vandaag onthult hij in onze rubriek ‘Wie weet waar?’ welke plaats in Antwerpen er nu zo anders uitziet. Daarnaast geeft hij als expert ook historische feiten en weetjes over de plaats.
 2. Handelsbeurs Unplugged strikt namen als Helmut Lotti en Günther Neefs

  Handels­beurs Unplugged strikt namen als Helmut Lotti en Günther Neefs

  Een Belgische topartiest, een heerlijk diner en een uniek decor: meer heb je niet nodig voor een avondje ‘Handelsbeurs Unplugged’. Het muzikale diner vloeide voort uit ‘Handelsbeurs By Night’, een gastronomisch viergangenmenu van restaurant Fiera tussen de zuilen van de Antwerpse Handelsbeurs. Vanavond, 17 september, bijt Ozark Henry de spits af. Er volgen in de loop van de maand nog vier andere Belgische artiesten.