Volledig scherm
Ernest Claesstraat op Linkeroever © Google Street View

Kind (5) breekt beide benen bij aanrijding in Antwerpen

In Antwerpen is deze namiddag een kind van vijf ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. De kleuter werd in de Ernest Claesstraat op Linkeroever aangereden door een wagen. 

Volgens getuigen kwam het kind plots van tussen enkele geparkeerde wagens de straat op gelopen. Het slachtoffertje werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar breuken in beide benen werden vastgesteld.

De omstandigheden van het ongeval worden momenteel nog onderzocht. Het is volgens de politie nog niet duidelijk of de 26-jarige bestuurder van de aanrijdende wagen te snel reed. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Clash tussen Groen en N-VA over bouwplannen Pelikaanstraat: meerderheid in district gebroken in tumultueuze districtsraad

    Clash tussen Groen en N-VA over bouwplan­nen Pelikaan­straat: meerder­heid in district gebroken in tumultueu­ze districts­raad

    Groen heeft maandagavond in de Antwerpse districtsraad de meerderheid waarvan het zelf deel uitmaakt aan flarden geschoten. De partij kreeg de steun van sp.a, PVDA en D-SA. Twistpunt was het voorontwerp van het RUP Pelikaan. In mensentaal: de bouwplannen voor de braakliggende ‘stadskanker’ aan de Pelikaanstraat. Er vertrekt nu een negatief advies naar de stad. Sp.a zal ook in het stadscollege strijden voor een beter ontwerp.