Volledig scherm
Ernest Claesstraat op Linkeroever © Google Street View

Kind (5) breekt beide benen bij aanrijding in Antwerpen

In Antwerpen is deze namiddag een kind van vijf ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat zegt de Antwerpse lokale politie. De kleuter werd in de Ernest Claesstraat op Linkeroever aangereden door een wagen. 

Volgens getuigen kwam het kind plots van tussen enkele geparkeerde wagens de straat op gelopen. Het slachtoffertje werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar breuken in beide benen werden vastgesteld.

De omstandigheden van het ongeval worden momenteel nog onderzocht. Het is volgens de politie nog niet duidelijk of de 26-jarige bestuurder van de aanrijdende wagen te snel reed. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Meyrem Almaci (Groen): “Vliegschaamte is niet nodig, maar gééf mensen eindelijk alternatieven”
    PREMIUM

    Meyrem Almaci (Groen): “Vlieg­schaam­te is niet nodig, maar gééf mensen eindelijk alternatie­ven”

    Nooit stond Groen er zo goed voor. De partij surft op de klimaathype, al neemt ze ook risico’s. Zoals: de slimme kilometerheffing en het vervangen van de salariswagen door het mobiliteitsbudget. In de peilingen is Groen de tweede grootste. Voorzitster Meyrem Almaci trekt de lijst in Antwerpen. Misschien wordt ze wel minister-president. “Wie wélke ambitie heeft, laat ik aan journalisten over. Ons verhaal draait rond een menselijker, eerlijker en gezonder beleid.”