Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Kettingbotsing tussen vijf voertuigen op A12 in Wilrijk: bestuurder lichtgewond

AntwerpenOp de A12 richting Antwerpen ter hoogte van Wilrijk is dinsdagmiddag een ongeval gebeurd. Het gaat om een kop-staartaanrijding tussen vijf voertuigen. Eén bestuurder geraakte lichtgewond.

  1. Voormalig personeel Intensieve Zorgen opgeroepen voor tijdelijke covidafdeling in ZNA: “Een noodzaak, maar fijn dat we kunnen helpen”
    Antwerpen

    Voormalig personeel Intensieve Zorgen opgeroepen voor tijdelijke covidafde­ling in ZNA: “Een noodzaak, maar fijn dat we kunnen helpen”

    Met 18 zijn ze, de voormalige IZ-verpleegkundigen die terugkeren naar hun job van weleer. Om voldoende bedden voor ernstig zieke covidpatiënten te voorzien, opent Ziekenhuis Netwerk Antwerpen dinsdag in ZNA Middelheim een tijdelijke covidafdeling. Het personeel werd op twee dagen tijd gevonden bij de administratieve takken van het ZNA: Wim (45) en Sonja (44) hebben allebei jaren ervaring op Intensieve Zorgen, maar zullen hun huidige job de komende maand combineren met de zorg voor covidpatiënten. “Patiënten verzorgen zit nog in de vingers”, klinkt het.