Dimitri van Bonaparte, Tamara van Ovamo en Stefano van Sabatino wensen dat de stad langer partytenten toelaat. Kua van Le Parisien en David van Bar Patron konden niet mee op de foto, maar steunen de oproep.
Volledig scherm
PREMIUM
Dimitri van Bonaparte, Tamara van Ovamo en Stefano van Sabatino wensen dat de stad langer partytenten toelaat. Kua van Le Parisien en David van Bar Patron konden niet mee op de foto, maar steunen de oproep. © Klaas De Scheirder

Karaokebar Bonaparte investeert 2.000 euro in partytenten en ontdekt twee dagen later dat ze weg moeten: “Zo kunnen we niet overleven”

AntwerpenVanaf 1 augustus zijn (party)tenten op uitbreidingsterrassen in de stad Antwerpen verboden. En dat terwijl Dimitri Vantomme, uitbater van Bonaparte, zopas 2.000 euro stak in twee zwarte partytenten om zijn klanten van de regen te beschermen. Ook vorig jaar maakte hij een investering van 6.000 euro, die door de coronamaatregelen plots weggesmeten geld bleek: “We zijn de stad dankbaar voor veel, maar zo kunnen we niet overleven.”