Willem-Frederik Schiltz (Open Vld)
Volledig scherm
PREMIUM
Willem-Frederik Schiltz (Open Vld) © BELGA

Kan Schiltz schepenambt vergeten? Liberalen zouden zich neerleggen bij slechts één mandaat

AntwerpenDe race naar een tweede schepenambt voor de Antwerpse liberalen lijkt gelopen. In de Wetstraat valt steeds meer te horen dat Willem-Frederik Schiltz zijn droom mag opbergen. Meer nog, de liberalen zouden ‘settelen’ voor één mandaat. En als het van coalitiepartners N-VA en Vooruit afhangt, het liefst met huidig schepen Claude Marinower. Die moet dan wel zijn pensioen drie jaar uitstellen.

  1. 'Skinny Chef' Alexander (30) ging met zijn foodtruck van een volgeboekte agenda op 24 uur tijd naar niets: “Een mooie zomer gehad, maar intussen weer 10.000 euro misgelopen”
    Antwerpen

    'Skinny Chef' Alexander (30) ging met zijn foodtruck van een volgeboek­te agenda op 24 uur tijd naar niets: “Een mooie zomer gehad, maar intussen weer 10.000 euro misgelopen”

    De eeuwige optimist Alexander Forton (30) begon in april met veel moed aan zijn nieuw avontuur. De ‘Skinny Chef’ uit Antwerpen verschafte met zijn foodtruck heel de zomer lang gezonde fingerfood op privéfeestjes in de buitenlucht. Na het recentste overlegcomité zag hij zijn volgeboekte agenda op 24 uur tijd echter dalen naar nul reservaties: “Daarbij worden alle kerstmarkten in Vlaanderen één voor één afgelast, en dat was al mijn plan B.”