Het koningin Astridplein in Antwerpen.
Volledig scherm
Het koningin Astridplein in Antwerpen. © Joel Hoylaerts/Photo News

Jongeren verkopen namaakgoederen: 24 doosjes airpods en 5 flessen parfum in beslag genomen

AntwerpenDe politie heeft dinsdagavond vijf jongeren betrapt toen ze namaakgoederen aan het verkopen waren op het Astridplein. De vier meerderjarigen en één minderjarige werden meegenomen voor verhoor.

 1. Delafino cureert eigen podium op Tomorrowland: “Volledig in de stijl van de ‘chiringuito’s op Ibiza”

  Delafino cureert eigen podium op Tomorrow­land: “Volledig in de stijl van de ‘chiringuito’s op Ibiza”

  Hoe sterk kan een band tussen festival en deejay zijn? Na jaren trouwe dienst op Tomorrowland, mocht Delafino (52) vorig jaar voor het eerst op het hoofdpodium spelen - na een ongezien charme-offensief van het festival - en dit jaar cureert hij er zelfs zijn eigen stage, geïnspireerd door zijn feestavonturen op Ibiza. Bovendien is er opvolging, want met Luna Fino speelt ook zijn 24-jarige dochter ten dans op ’s werelds meest prestigieuze dancefestival. “Het is het ultieme vader-dochter moment.”
  Antwerpen
 2. “Amper winst, véél vervuiling”: Demir wil cruiseschepen aanpakken, stad Antwerpen niet akkoord
  PREMIUM

  “Amper winst, véél vervuiling”: Demir wil cruisesche­pen aanpakken, stad Antwerpen niet akkoord

  Het draagvlak voor grote cruiseschepen bij bewoners is laag. Ook de opbrengsten zijn gering. Dat blijkt uit een studie van Toerisme Vlaanderen naar cruiseschepen. Vlaams minister van Omgeving en Toerisme Zuhal Demir (N-VA) vindt dan ook dat de sector hertekend moet worden. Maar daar is Antwerps schepen van Toerisme Koen Kennis (N-VA) - partijgenoot van Demir - het niet mee eens.
  Antwerpen