Een van de finalisten van de Rombouts-wedstrijd ‘Belgian Junior Coffee Ambassador 2022'.
Volledig scherm
Een van de finalisten van de Rombouts-wedstrijd ‘Belgian Junior Coffee Ambassador 2022'. © Klaas De Scheirder

Jongeren strijden om de titel van beste junior barista van het land

AntwerpenVanmorgen vond de finale plaats van de twaalfde editie van de Rombouts-wedstrijd ‘Belgian Junior Coffee Ambassador 2022' in The Butcher’s Son in Antwerpen. Vier jonge finalisten streden om de titel van beste junior barista van het land. De eer valt te beurt aan Noémie Bastien (19) uit Jurbeke, leerlinge in IPES Aat. Zij mag zich een jaar lang Belgian Junior Coffee Ambassador noemen.

  1. Luc Van Der Kelen over de helden van het sportveld: “Vroeger lachte ik al eens met vierde provincialers. Op basis van wat ik in die eerste match van m’n kleinzoon heb gezien, is daar geen reden toe”
    PREMIUM

    Luc Van Der Kelen over de helden van het sportveld: “Vroeger lachte ik al eens met vierde provincia­lers. Op basis van wat ik in die eerste match van m’n kleinzoon heb gezien, is daar geen reden toe”

    Grote mond, klein hartje. Als ik mijn kleinzoon Thomas (17), moet typeren, zal ik er niet ver naast zitten. Deze week heeft hij zijn eerste echte, officiële match gespeeld in de eerste ploeg van Schoten. Als doelman. Op zo’n moment moet je laten zien wat je waard bent.