Paul van Hoeydonck met een replica van zijn 'Man In Space'.
Volledig scherm
Paul van Hoeydonck met een replica van zijn 'Man In Space'. © Klaas De Scheirder

Jonger dan 35 jaar en altijd al topkunst willen kopen? Bij kunstenaar Paul Van Hoeydonck kan het nu met fikse korting

AntwerpenOm  de drempel tot de kunstwereld ietwat te verlagen, biedt de wereldbekende kunstenaar Paul Van Hoeydonck vijftig van zijn werken aan met een uitzonderlijke korting voor jongeren. De prijzen voor de werken liggen tussen 1.950 euro en 2.500 euro, voor kunst die normaal tussen de 4.000 en 5.000 euro kost. Enige voorwaarde? Je moet jonger dan 35 jaar zijn.

 1. Oom van voorzitter Vlaamse jeugdraad wil alleen opdraaien voor 20 kilo cocaïne in de slaapkamer: “Mijn familie heeft hier niets mee te maken”
  PREMIUM

  Oom van voorzitter Vlaamse jeugdraad wil alleen opdraaien voor 20 kilo cocaïne in de slaapkamer: “Mijn familie heeft hier niets mee te maken”

  20 kilogram. Zoveel cocaïne vond de politie in de slaapkamer van de moeder van Amir Bachrouri, voorzitter van de Vlaamse jeugdraad. Mourad B. (45), de nonkel van Amir, verklaart dat dat allemaal van hem komt. “Alleen ik wist ervan", zegt hij. Vandaag komt hij te weten welke straf hij krijgt. Opvallend: de moeder van Amir riskeert 18 maanden cel.
  Borgerhout
 2. De jonge garde neemt stilaan de Sinksenfoor over: “Een attractie van honderdduizenden euro’s financieren... Zo’n investeringen zijn voor het leven”
  PREMIUM

  De jonge garde neemt stilaan de Sinksen­foor over: “Een attractie van honderddui­zen­den euro’s financie­ren... Zo’n investerin­gen zijn voor het leven”

  Nieuwe gezichten, zelfde achternaam. Zo gaat het al generaties lang op de foor. Maar hoewel tradities nog steeds in ere worden gehouden, laat de jongste garde haar eigen frisse ideeën op de bezoekers los. Drie jonge kermiskoppels over waarom ze in de voetstappen van hun ouders treden en over de toekomst van de (Sinksen)foor. “Een carrièreswitch zit er voor ons niet in.”
  Antwerpen