Het 'betrapte' gezicht van Kevin Vereecken (N-VA) op de gemeenteraad.
Volledig scherm
Het 'betrapte' gezicht van Kevin Vereecken (N-VA) op de gemeenteraad. © rv

“Jongens, wat een kieken”: N-VA-raadslid vergeet microfoon uit te schakelen op gemeenteraad en scheldt Peter Mertens (PVDA) uit

ANTWERPENHet betrapte gezicht van Antwerps gemeenteraadslid Kevin Vereecken (N-VA) spreekt boekdelen. Tijdens een verhitte discussie over de overvolle trams in Antwerpen vergeet hij zijn microfoon uit te schakelen en noemt hij raadslid Peter Mertens (PVDA) een ‘kieken’. Vereecken wordt daarop de les gespeld door partijgenoot en voorzitter Bart De Wever.

 1. Opschudding over bomvolle tram in Antwerpen: “Meer en meer pendelaars zoeken beschutting tegen winterweer”
  ANTWERPEN

  Opschud­ding over bomvolle tram in Antwerpen: “Meer en meer pendelaars zoeken beschut­ting tegen winterweer”

  Commotie over de overvolle tram 10 tussen Wijnegem en Hoboken maandagmiddag. Initieel werd de oorzaak bij de eerste dag van de solden gezocht maar op de Meir bleef het verdacht rustig. Volgens De Lijn was de drukte te wijten aan scholieren die anders met de fiets of te voet gaan en nu de beschutting van het openbaar vervoer opzoeken tegen het slechte weer. “Wij monitoren de drukte en sturen bij waar nodig.”
 2. Antwerpse studenten organiseren grootste virtuele tech- en innovatiefestival in de Benelux
  Antwerpen

  Antwerpse studenten organise­ren grootste virtuele tech- en innovatie­fes­ti­val in de Benelux

  Na een academiejaar vol tegenslagen en geannuleerde evenementen, slaan de leden van Antwerpse studentenorganisatie SINC de handen in elkaar voor het tech- en innovatiefestival Future Entrepeneurship. Deze vijfde editie wordt een driedaags virtueel festival met sprekers en aanwezigen van over de hele wereld. “We hebben van de opgelegde beperkingen gebruik gemaakt om ambitieus te zijn en onze grenzen te verleggen.”
 1. Thierry Baudet: 'Zeeuwse vissers worden gepiepeld door de EU'
  Play

  Thierry Baudet: 'Zeeuwse vissers worden gepiepeld door de EU'

 2. Zeg maar dag tegen je coronakapsel!
  Play

  Zeg maar dag tegen je coronakap­sel!